Otthon - replika órák katalógusa Helyett a rendszeres heti karóra kép osztom néhány fényképet tervezte jó barátok. Nem felvételek egy élvezhetik, de a képek egy étkezés mi megízlelte egész Baselworld. A vacsora, hogy alsowas a díjátadás a időzóna Watch a 12 hónapos 2011
Egy maroknyi hete alatt Baselworld 2012, én rendezett amit állítólag lehet leírni, mint egy kis alkalmi vacsora elfogulatlan órások és online újságírók . A válaszok wereoverwhelmingand tudtuk hagyja a "kis", másrészt ez volt most is az informális mellett egy csomó kellemes.
voltam túl aktív, kereső meg arról, hogy minden 1 volt szórakoztató, úgyhogy didn"tmake olyan képek magam. A jó dolog az, Gerard származó In2watches és Ben-re Hodinkee gyártott nagy fényképeket, hogy este, és lehetővé tette, hogy kihasználja a fényképeket. Thanx fiúk!
Vessünk egy kicsit úgy tűnik, hogy mi történt, mielőtt
érkeztek vendégek a kávézóban, beszél, megszerzése egy sört. Mint Bert (a csoportból Fratellowatches) és tiéd igazán (igen, hogy van egy szakáll).
Valóban az egész Fratellowatches legénység volt tapasztalható néhány sört (Bert, Robert-Jan és Dennis) hotelben Amikor a legtöbb látogató tapasztalt megérkezett, William származó időzóna tárgyalt az időzóna Watch az év volt. Vannak tapasztalt kiváló neveket, aki szerzett ez a díj előtt éven át, mint a Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre (két alkalommal), F. P. Journe és most két mesterség a holland.
Imply bár Ben-re Hodinkee ebből kerestem képeket együtt az új digitális fényképezőgép.
Charris a MB F (elöl, jobbra) replika hölgy Breitling karóra , Ian Skellern és Max Busser (a vissza) hallgatja William beszédét.
követően William átadta több, mint a trófeát Tim és Bart Gronefeld sikeres az időzóna óra a 12 hónapos 2011 Award azok 1 Hertz, a tető elment. Tim és Bart, a sok közül legkönnyebb órások föld földön is tudja, hogyan kell ünnepelni, és szintén élvezetét. A kép körül alatta vannak vállalkozás a "vicces" magasabb 5 katalógusa Röviddel a tranziens, de lelkes ünnepség ideje volt vacsorára. Ez a Watchonista munkaerő (Alexander, Elze-Sophie és Malik a jelentősen ideális) és Joanna származó Ladoire között. svájci TAG Heuer replika katalógusa Ernie-re Watchuseek és Max (a MB F), hogy a legtöbb esti étkezés mellett egy kiváló vitát.
További képek, sokkal több lövést lehet meghatározni a barátságot internetes honlapok. Győződjön meg róla, hogy egy percre, hogy egy pillanat alatt, és ideális esetben fogsz tetszik látva a kellemes oldalán egy hatalmas és nagyon elfoglalt becsületes, hogy Baselworld van. Azt fogja tapasztalni, fotók Lionel Ladoire és Joanna Budzik származó Ladoire, Felix Baumgartner származó URWERK, Max és Charris a MB F, Olivier-re Speake-Marin, Karsten Freassdorf származó Heritage replika óra Manufaktúra, Alessandro és Katidja: De Bethune, Jeff Kuo származó Xetum John származó McGonigle replika watchesand nem meglepő Tim és Bart Gronefeld. katalógusa is jó néhány barátot / kollégái létező lény : Ernie Romers származó Watchuseek, Ben és Blake Hodinkee, Robert-Jan, Dennis és Bart utaskísérők Fratellowatches, Gerard Nijenbrinks származó In2watches, Bernard Werk lássák, a csodálatos Suryia származó Sparkle agencyand természetesen William származó időzóna!
Gerard képeket lehet észre itt.
Ben képek általában megfigyelhető ebben a cikkben.
Watchonista fotói lehet tanúja itt.
Rests meg, hogy megköszönjem minden egyes taggá válás ennek jelentős, de az informális vacsora. Thanx bármilyen kiváló estét! És gratula ismét Tim és Bart Gronefeld a jól megérdemelt győzelmet. Matton replika TAG Heuer Grand Carrera kaliberű órák katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera limitált órák katalógusa replika TAG Heuer Monaco óra katalógusa replika TAG Heuer órák hivatalos honlapján katalógusa replika TAG Heuer órák kiskereskedő katalógusa replika TAG Heuer gumi óraszíj katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer SLR laptimer órák katalógusa replika karóra karkötő katalógusa replika órákat és órákat katalógusa