Otthon - replika órák katalógusa Az, hogy ki jön 2 év, Jaeger-LeCoultre segít a Szövetség funkciók és elősegítheti a helyzet WBFSH tiszteletére a hogy a munkát a tenyésztők a világon.
minden hónapban WBFSH / FEI helyzetében minden akaraterő kiderült a WBFSH internetes oldal, így a formális tények majdnem minden ló versenyben világméretű szerte az egész világon. Származás információk és fajtában rangsor lehet beszerezni.
A következtetés az évben, a tenyésztők a sikeres ló valószínűleg fel kell ajánlani az WBFSH Tenyésztési díjat számos interkontinentális versenytársak tevékenysége a nemzet a megfelelő díjat sikeres felhasználók.
Jaeger-LeCoultre gratulálok a sikeres tenyésztők így számukra kivételes vésett Reverso. Jaeger-LeCoultre olyan döntést hozott ebben az évben, hogy személyre három Reverso tiszteleg felé működik a Breeders elnyerte az WBFSH.
Reverso, Meg fogja találni történeteket, hogy meg kellett volna, hogy elfogták az bármikor
Egy régen, vissza 1931-ben, egy nagyon poros örvény és a kíséretében lovak patái kalapálás, egy stratégia született : egy órát, amelynek tárcsát, amely védelme önmagában a rázkódástól, sok a bár így személyre szabott gravírozott eset-vissza. replika blanc tollak órák Nyolcvan néhány évvel később, a Reverso fejlődött származó óraiparban ikonra kultusz helyzetbe. A Reverso annyira különleges, hogy együtt a múló időt, azt már épült sok más alakúak lehetnek anélkül, hogy elejtette a lényegét.
Manapság, kezében egy Reverso a csuklóján lehet egy bejegyzést, hogy egy exkluzív egész világon nemcsak tekintetében óraiparban történelmi múlt, hanem a korábban említett összes olyan univerzumban a technológiai tökéletesség és esztétikai kifinomultság.
feltalálásával a Reverso, egy kis csapat a felnőtt férfiak kiváló kreativitás és a forradalmi szellem sokat meghaladó építmények egyszerű reverzibilis forgatókönyv. Úgy szült egy érzelem, amely tartott több mint 80 évtizedek óta, és tervezett egy replika óra, amelynek korlátlan lehetőségeket továbbra is megmaradt azonosítani.
fémes vissza a Reverso soros esetében régóta kiváltságos ház kifejezés figyelembe véve a tényt, hogy a kezdetektől. A levéltár a Jaeger-LeCoultre gyártása áll a tartózkodás egy hatalmas választéka Reversos amelyeket kézzel vésett szerint a kívánságait a házban a tulajdonosok leggyakrabban monogramos vagy címerek, néha egy összeget, a kép, vagy esetleg egy portré \u0026 hellip ;
kapcsolata minden egyes ember idővel; A kapcsolat együtt az objektum, amely lehetővé teszi számára, hogy mérni és követni; A bensőséges, hogy az egyik általában sző az ember megfigyelni: sok elemet, amelyek hozzájárulnak a személyre egy Reverso cselekmény, amely jóval túlmutat a puszta esztétika.
Majdnem minden lény exkluzív, minden élet egyedi és figyelembe véve, hogy 1931-ben minden Reverso hogy van gravírozva lesz olyan egyedi, mint az a személy, aki visel.
háttere A WBFSH Egész világ tenyésztés Szövetsége Sport Horses katalógusa 1988 , Őfelsége Princess Anne Terrific Britannia meghívott egy szakértői csoport a vezető európai sport lótenyésztés országokból a találkozó Appeldoorn Hollandiából. Ez a csapat kidolgozta a környezet tenyésztés bajnokság, amely indult 1992-ben a legtöbb jelentős mérföldkőhöz érkezett, amikor 1994-ben Berlin, Németország, használata közben az alapja a világ Tenyésztési Föderáció Sport Horses (WBFSH). Sokkal több, mint 25 méneskönyveket szerte a világon kapott tagsági pozícióját. Miután egy átszervezés 1999 októberében, a WBFSH eddig 43 társult. Mivel a per november 2012 a szervezet számít a 67 társult és 3 társult tag, több mint 30 országban.
Őfelsége Princess Anne Kiváló Britannia követte a védőszentje Őfelsége Princess Benedikte Dánia Rolex órák Datejust , aki egy lovat tenyésztő magát. Ő nevelt nem kevesebb, mint két elfogadott mének és három Nagydíj idomítás ló ki belőle két fiasítás kanca. Lánya Princess Nathalie egy díjlovas versenyző világméretű szakaszban volt a bronzérmet nyereséges dán csapat a 2008-as olimpia saját tenyésztésű Digby, aki gyakran megjelent az első tíz a WBFSH helyzetben van, amikor több év. A lényeg, Őfelsége Princess Benedikte jelentése ragyogó példa a sikeres összefüggés a sport és a tenyésztés. katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera kaliberű órák katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera limitált órák katalógusa replika TAG Heuer Monaco óra katalógusa replika TAG Heuer órák hivatalos honlapján katalógusa replika TAG Heuer órák kiskereskedő katalógusa replika TAG Heuer gumi óraszíj katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer SLR laptimer órák katalógusa replika karóra karkötő katalógusa replika órákat és órákat katalógusa