Otthon - replika órák katalógusa Eddig még nem szerepelnek a H. Moser Cie, és ez furcsa, mert én már inkább lenyűgözött a kiválasztás. Pontosabban a Mayu, vintage Panerai a teljesen tiszta tárcsa és nagy másodperc al tárcsát, úgy tűnik, hogy igazán vonzó. És mi több, minden modell rendelkezik azáltal, hogy egy házon belüli mozgás. Egy másik, hogy én hasonló sokat, Moser öröknaptár együtt az új öröknaptár "Black Edition" úgy néz ki, nagyon elegáns (a fekete élvezik).
tudom feltételezni, hogy a fekete replika órákat és a "díszes" replika órákat (hasonlóan a jelmez replika óra, vagy egy öröknaptár pillantást) javulnak fém vagy bármilyen színű arany. A fekete szép merülés replika órákat vagy más sportos replika órákat és ki az első helyezett a fejem tudok csak elképzelni 1 fekete jelmez replika óra, hogy valóban úgy tűnik, hogy legyen, mint a nagy, ami a jellegzetes Piaget Altiplano a megfigyelés alatt 2011. az alkalom, vajon Piaget azt tervezte, hogy hozzanak egy fejlesztés, hogy ultra-vékony skeletonized fekete jelmez nézet, és akkor még nem figyeltek meg sok hasonló (fekete, elegáns ruha megfigyelni), egészen mostanáig. Az új "Black Edition" öröknaptár néz ki, működik, és mi csak replika nézni a kombináció a fekete rózsa arany indexek. Mert lépni vele a saját: Merész osztály Haute Horlogerie.
A helyzet fekete DLC bevont titán, és intézkedések forty.eight mm átmérőjű és 11,1 mm tetején. Nem a szokásos fekete szörnyű megfigyelni, de a fekete karóra, amely magában foglalja a viszonylag átlagos arányait. Ráadásul az élvezetes arányok, ez lehet az egyik körében alapvetően a legtöbb olvasható és alaposan tisztítsuk meg örökös naptárak. És jön egy kézzel seb házon mozgás, amelynek 7 napos elektromos tartalék, szállított két kulcsfontosságú tavaszi hordó. A cserélhető Moser menekülését veri szabályos sebességgel tizennyolc, 000 VPH, és hatáskörét a pillanatnyi változó naptár.
de megtalálható még sok más, hasonlóan például a közbeékelt év feltüntetéséről ismét szempontnak, a mozgás, valamint a tény, a mozgás úgy módosítjuk, hogy hat, mint a helyettesítő a tipikus 5 pozíció. És van a korona, amely az úgynevezett kétszemélyes kihúzható Crown, amely lehetővé teszi a tulajdonos a vontatóhajó a korona amint állítsa be a nap, anélkül, hogy zavaró az időmérő. Ha a korona ki van húzva felé a második kattintás / pozíció, a hacker technika megállítja a kiegyenlítődést, az óra és percmutató általában szinkronban. Abban az esetben, ha a korona benyomja, a harmónia kerék keletkezik, valamint másodpercmutató elindul ketyeg ismét.
Ha arra gondolsz, hogyan megy át a különböző naptár jelzések és hogy mindez hogyan tesz egy öröknaptár, hogy valójában nagyon egyszerű. Azt mondta, hogy meg kell rendezni az, hogy ez a öröknaptár nem rendelkezik a standard rekesz jelzésére hónapok vagy talán a nap a 7 nap. Egyszerűen csak azt jelenti, a megfelelő idő, c"est tout. Egy rövid kéz a nyíl, jön a központ jelzi a hónapot. Amikor tényezők tizenkét, ami azt jelenti, tényleg decemberben, januárban van 01:00 és így tovább.
Flash-nap naptár gyűjti a villamosenergia, hogy módosítsa a nap rendesen, és azonnal, a frakció a 2.. Ez óriási olvasható és megtisztítása öröknaptár állítható mind a két előre és vissza bármikor a nap, replika tag karórák férfiaknak nélkül veszélyeztetése kárt a mozgás, vagy talán egy vesz egy órát a órák.
A öröknaptár "Black Edition", Moser Cie az 1. alkalommal létrehozott egy órát titán, alternatív módon a közös arany és platina általuk használt replika órákat. A tárcsa fekete terület jellemzői rose gold használt indexek, amelyek megfelelnek a rózsa arany pálmák.
öröknaptár fekete változat lehet könnyen hozzáférhetők, 2014. május egy korlátozott kiadás száz példány, és jön a kiskereskedelmi ára CHF 50.000.
Néhány követelmény: Helyzet: háromrészes titán forgatókönyv, fekete DLC bevonatú, 40,8 mm átmérőjű, 11.one mm magas, ívelt zafír kristály, ívelt zafír kristály esetében hátsó, csavaros crownMovement: házon kézzel seb kaliberű HMC 341, elektromos tartalék hét napos (168 óra), két nagy rugó hordó, tizennyolc, 000 VPH, 28 köves, hacker másodperc cserélhető Moser menekülését, hiteles Straumann® hajszálrugóval stabilizált Breguet overcoil, raklapvilla és menekülését kerék gyártott arany, a mozgás és a tényezők kézzel kész és adornedCapabilities: örökös flash naptár, nagy dátum kijelző, központ oldali harmincnapos időtartam kijelző, óra és pillanat, off-center másodperc tárcsa, járástartalék kijelző számlap, leap- éves ciklus mutató mozgás aspectStrap: kézzel varrott, Szén bevonatú fekete alligátor, megbízható titán DLC-vel kezelt tűs csat, gravírozott Moser jelkép További tények: www.h-moser.com katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera kaliberű órák katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera limitált órák katalógusa replika TAG Heuer Monaco óra katalógusa replika TAG Heuer órák hivatalos honlapján katalógusa replika TAG Heuer órák kiskereskedő katalógusa replika TAG Heuer gumi óraszíj katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer SLR laptimer órák katalógusa replika karóra karkötő katalógusa replika órákat és órákat katalógusa