Otthon - replika órák katalógusa Christophe Claret - 20. évfordulóját. Összekapcsolása az előző a jelen | Egész világ EventsGMT XXL - Nyári időszámítás 2009Twenty sok év után generáló saját szervezetét, Christophe Claret folytat a dob minden új kihívás, mint egy problémát, és megy utána pontosan, mint csak egy kérne kielégíteni a törekvés, jelezve lelkesedéssel és kitartással. Folyamatosan upping ante kapcsolatos nehézségeket, és nyomja a határait, hogy mi tekinthető elérhető, ő adja létét mágikus feltűnő replika órákat, automaták és borzasztóan finom és úttörő mechanizmusokat. A szekvencia korlátozott, és néhány még egy személy egy típust.
"Dual kóc" Motion: kézi felhúzású mechanikus mozgás alkotja 568 alkatrészek, tourbillon (egy fordulat / perc) körülmény: 18k arany vagy platina vagy titán Méretek: 42.75 x negyven eight.20 x 15.eighty öt mm képességek: óra és perc képernyő öv, egy-toló planetarygear kronográf három számlálók, mechanikus feltűnő mechanizmus hangzású minden változást a funkcionalitás (induláshoz, megelőzése és reset), futás módszer mutató a stopper, 50 órás teljesítmény-tartalék műsor DIAL : Zafír kristály szolgáló mint egy híd a kronográf számláló és jellemező át stopper óra és perc számláló képernyő övek gumi át az óra és perc számokkal Vízálló: rolex knockoffs harminc m Limited Edition: 68 részből áll, az összes exkluzív katalógusa Christophe Claret katalógusa integrált belső Soleil d"Or kastély általuk elfoglalt frissen épített helyiségek létrehozását műhelyek képesek folytatni a különböző műveletek várható, hogy nagy komplikáció tervez. Normális összpontosított támogatást az iparág legjobb márkák replika női karóra ár , a gyártása fenntartja rendkívüli innovációs potenciálja, valamint a legmagasabb autonómia felhasználásával ultra high-tech gép, amely minden bizonnyal szabott és felvázolta a személyes gyakran nem szabványos specs.2009 van, melynek eredményeként egy jubileumi 12 hónapig, míg a történelmi múltban Christophe Claret SA, mérföldkő, hogy a jogosult kívánta szimbolizálni leadásával megkülönböztető időmérő fejlesztettek alatt a cég neve és egyéni által forgalmazott a legjobb üzletek. Nevezett DualTow ez az egyszemélyes toló bolygóműves sebességváltó kronográf lógó mechanizmus és tourbillon tulajdonságai sok találmány, mint egy szabadalmaztatott újítás, és egymás mellé alkotó tökéletes keveréke a technológiai kiválóság és az abszolút esztétikai kifinomultság. Továbbá, ez testesíti meg az egyesülő a sokféle szakértelem egyesítette a szervezeten belül, tekintettel arra, hogy csak az összes kapcsolódó funkciók kiépítése azt mozgást javulás megmunkálásához zafír dial-hídon már elvégzett házon. A fő újdonság szerepelt, míg a DualTow rejlik egy-toló kronográf funkció működését, köszönhetően néhány azonos szerkezetű bolygókerekek. További erősítését eredetiség és az elegancia ez a darab, az adott nyílnak, csukódnak az összes kronográf karokat idézi, hogy egy virág mozgás. És azt is, hogy beépítenek egy tisztességes további különleges kapcsolatot a luxus, a kilátások is dönt a széles színpaletta szépít az óráját.
Az eredeti "végtelenített" kijelzője az órát és percet, a DualTow sugároz különösen a high-tech, a fejlett megjelenés. "öveket", amely továbbítja a TIMEAnother különösen érdekes tulajdonsága az évforduló darab az a tény, hogy Christophe Claret inspirációt merítettek hernyó-lánctalpas gépjármű dolgozzon ki egy ötletes rendszer vezetés jeleníti meg órával a még megmaradt, valamint a percben a jobb oldalon. Helyezett mindkét aspektus az óra, két gumi "öv" speciálisan kifejlesztett, hogy a gyártás medve számokkal rendelkező határozottan hightech design. Felettük, egy színes villát rögzítve a tourbillon híd és felszerelt, amely egy nagyon kis hegyes teszi szimbolikus keret arra szolgál, hogy olvassa el ki az időt. Ezek fogazott övek tolt henger elhelyezett esetleg kötni. Hogy fokozzák a mozgás benyomását, a megjelenés az oldalukon egyenes befolyásolja keresztül keréktárcsák a Bugatti T35 sport autó. Belül egy screwtightening modul lehetővé teszi az ultra precíz beállítását teszi bizonyos optimálisan sima eljárást. Továbbá e mechanizmus a pillanat öv rezidencia teljesen beépített tekercs és idő beállítás a folyamatot.Az téglalap hajlított tervez a DualTow eredtek szabadon áramló cseréje gondolatok és vázlatok között Christophe Claret és munkatársaira. Egy igazi bravúr órák építészet, a DualTow feltárja egész belsejét. A DualTow bizonyítani tudja sok különböző arc, generál minden néz igazán egyedi. Összhangban együtt alkalmak és az új luxus-kód, amely lehetővé teszi a vevők, hogy kitaláljon sajátos modellje egy tárgy, Christophe Claret még szállít a potenciális tulajdonosok a változás, hogy testre a rendkívül maga DualTow. Mivel a "konfigurátor" a saját odaadó www.dualtow.ch hely, csak a minden személyes játszhat segítségével széles skáláját paletták, hogy képes kifejezni egyedi elképzelés a terméket úgy kell, hogy a minimális szekvencia 68 egy-az-egy-fajta alkotások.
kapott helyet, csak ez a harmonikus építészeti teljes, hogy megduplázta a terület nagysága 2008 és hatékonyan bejövő linkek az előző, a jelenlegi és hosszú távon, a géppark is foglalkozik az egyes termelési vonatkozó előírások marás, központosító és dörzsölés, szikraforgácsoló, lézer redukáljuk, CNC profileturning, CNC darabolás, CNC burnishingThe pontosságot a megmunkálás funkciók, együtt a megbízhatóságot, a komplexitás és a sebesség, teljesen kezeli gép ami majdnem minden berendezés lenyűgöző kirakat state-of-the-art technológia . replika TAG Heuer Grand Carrera kaliberű órák katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera limitált órák katalógusa replika TAG Heuer Monaco óra katalógusa replika TAG Heuer órák hivatalos honlapján katalógusa replika TAG Heuer órák kiskereskedő katalógusa replika TAG Heuer gumi óraszíj katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer SLR laptimer órák katalógusa replika karóra karkötő katalógusa replika órákat és órákat katalógusa